.

 

 

 

  Onze verbintenissen:                                    

  1. 93 controlepunten: naast een algemene controle wordt op ieder voertuig systematisch een controle uitgevoerd op 93 punten: veiligheid, koetswerk, mechanische onderdelen, pollutienormen. Niets wordt aan het toeval overgelaten.
  2. Minimum 12 maanden garantie: een garantie van minimum 12 maanden geldig in België en in alle landen vermeld in uw garantieboekje (33 landen).
  3. Garantieverlenging: een garantieverlenging CITROËN select tot 5 jaar, pechverhelping inbegrepen, is mogelijk in het kader van een financiering via Citroën Financial Services.
  4. Financieringsmogelijkheden: uw verkooppunt kan samen met u de verschillende financieringsmogelijkheden bekijken.
  5. Eerste controle gratis: een gratis controle van uw voertuig zal worden uitgevoerd door uw verkooppunt tussen de eerste 4000 en 6000 Kilometers.
  6. Pechverhelping 24h/24, 7d/7: in geval van pech kan u genieten van een bijstand (depannage, slepen, voortzetten van de reis) en dit alles met een simpel telefoontje.
  7. Vervangwagen: in geval van immobilisatie geniet u van een vervangwagen voor de duur van de herstelling met een maximum van 5 dagen.
  8. Mogelijkheid tot overname van uw vorige wagen: op uw vraag kan uw verkooppunt een voorstel tot overname van uw vorige wagen uitwerken.

Citroën Accessoires


DAKKOFFER KORT 330L


€ 486,04*

*montage niet inbegrepen

_____________________________________


TREKHAAK


VANAF € 717,24

 

_____________________________________

 

KOFFERBAK IN RUBBER


VANAF € 45,73