Servicecontracten

Contract Essential Drive

Het Contract Essential Drive biedt u veel meer dan een waarborgverlenging. De flexibiliteit van het contract laat ons toe om samen met u de termijn/kilometeraantal en de betalingsmethode te bepalen. Dit contract is zowel contant betaalbaar als met maandelijkse aflossingen. 

Van zodra u uw Contract Essential Drive onderschreven hebt, zal uw wagen genieten van een verlenging van de contractuele waarborg. U moet zich dus geen zorgen meer maken, alle zaken die door het contract gedekt zijn worden ten laste van Citroën genomen. Door het gebruik van originele wisselstukken en een uitgebreide know-how van onze kant garanderen wij u een meerwaarde op gebied van kwaliteit 

De looptijden van dit contract gaan van 36 tot 60 maanden en kilometertallen van 30.000 tot 200.000km 

 

Contract Total Drive

Het Contract Total Drive biedt u een brede waaier van mogelijkheden. Deze gaan van 12 tot 60 maanden en van 30.000km tot 200.000km. Op basis van precieze elementen die u gedefinieerd heeft, zoals het kilometeraantal dat u denkt af te leggen en de looptijd van uw contract, zullen wij een studie maken om de prijs van uw contract te bepalen. Een prijs die u zowel contant als maandelijks kunt betalen. 

Met het Contract Total Drive, dekt u zich in tegen onvoorziene uitgaven. Het Contract Total Drive omvat alle kosten, inclusief werkuren, van de onderhoudsbeurten en de vervanging van defecte of versleten onderdelen. Met het Contract Total Drive, realiseert u een excellente investering voor uw wagen. De zekerheid dat uw wagen goed opgevolgd wordt, geeft een toegevoegde waarde bij eventuele doorverkoop.

Citroën Accessoires


DAKKOFFER KORT 330L


€ 442,65*

*montage niet inbegrepen

_____________________________________


TREKHAAK


VANAF € 717,24

 

_____________________________________

 

KOFFERBAK IN RUBBER


VANAF € 45,73