.

 

 

 

  Onze verbintenissen:                                    

  1. 93 controlepunten: naast een algemene controle wordt op ieder voertuig systematisch een  controle uitgevoerd op 93 punten : veiligheid, koetswerk, mechanische onderdelen, pollutienormen. Niets wordt aan het toeval overgelaten.
  2. Minimum 12 maanden garantie: een garantie van minimum 12 maanden geldig in België en in alle landen vermeld in uw garantieboekje (33 landen).
  3. Garantieverlenging: een garantieverlenging CITROËN select tot 5 jaar, pechverhelping inbegrepen, is mogelijk in het kader van een financiering via Citroën Financial Services.
  4. Financieringsmogelijkheden: uw verkooppunt kan samen met u de verschillende financieringsmogelijkheden bekijken.
  5. Eerste controle gratis: een gratis controle van uw voertuig zal worden uitgevoerd door uw verkooppunt tussen de eerste 4000 en 6000 Kilometers.
  6. Pechverhelping 24h/24, 7d/7: in geval van pech kan u genieten van een bijstand (depannage, slepen, voortzetten van de reis) en dit alles met een simpel telefoontje.
  7. Vervangwagen: in geval van immobilisatie geniet u van een vervangwagen voor de duur van de herstelling met een maximum van 5 dagen.
  8. Mogelijkheid tot overname van uw vorige wagen: op uw vraag kan uw verkooppunt een voorstel tot overname van uw vorige wagen uitwerken.

Citroën Accessoires

TIJDENS DE WEGENWERKEN IN RUMBEKE ZAL CITROËN VANHULLE STEEDS BEREIKBAAR BLIJVEN

 

KLIK HIER VOOR VERSCHILLENDE ROUTES DIE U HELPEN DE GARAGE VLOT TE BEREIKEN

 

GEEF UW MENING OVER ONZE GARAGES OP CITROËN ADVISOR
KLIK HIER OM UW MENING TE GEVEN